Fakta om sportsbetting

Sportsbetting är ett samlingsnamn för spel på odds, fasta eller rörliga, på sport. Sportsbetting är inget nytt påfund, det är snarare en av de äldsta speltyperna som finns. Det är nog inte helt otroligt att det fanns bookmakers på plats vid arenan när de första olympiska spelen gick av stapeln i Aten omkring tiden för den moderna tideräkningen.

Sportsbetting kan du spela i verkliga världen i en spelbutik eller en tobaksaffär. Problemet med det är att du bara har ett spelbolag att spela mot, nämligen monopolet. Om du ger dig ut på internet hittar du hundratals alternativ, däribland ett tiotal svenska aktörer.

Svenska spelbolag på nätet

Några av de största spelbolagen i Europa är faktiskt svenska. Det beror mycket på att vi i Sverige var tidigt ute med att börja använda internet. På svenska spelbolag kan du spela på allt när det gäller odds och en speciell fördel är att utbudet av odds på sporter som är typiskt skandinaviska/nordiska är stort. Ett brittiskt spelbolag för sportsbetting kan inte gärna bevaka bandy i division 1 i Sverige, men det kan svenska spelbolag. Du hittar mer information om svenska spelbolag på betting24.se.

Kom igång med sportsbetting

Det finns normalt inga svårigheter förknippade med att komma igång med sportsbetting. Att hitta ett bra spelbolag är ganska enkelt (svenska spelbolag kan rekommenderas) och att registrera sig som ny medlem tar bara några minuter. Efter det att du har gjort en insättning med egna pengar (och tagit emot en bonus!) är det bara att börja kika runt i utbudet för att hitta spelbara odds. Du kan även spela hos mrbet.

När du spelar på sportodds på nätet har du en stor valfrihet i hur du komponerar dina kuponger. Du kan spela singlar, dubblar, tripplar, systemspel, etc. Du kan också spela live på matcher och events medan de är i full gång. Hos vissa spelbolag kan du spela på odds samtidigt som du ser matchen via strömmande video.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing